Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

DERMAPEN

Veien til sunnere hud

DermaPen - En anti-age behandling

Dermapen er en revolusjonerende nyhet innen anti-age behandling når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi.
DermaPen en anti-age behandling
DermaPen en anti-age behandling

Dermapen er en avansert form for microneedling som øker hudens kollagenproduksjon! Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling! En behandling med DermaPen kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, men med mye mindre bivirkninger og kortere langt kortere tilhelingstid. Behandlingsmetoden er og mer effektiv enn f.eks milde peelinger.

En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandlin

DermaPen - Hva kan behandles?

 • Oppstramming av huden
 • Hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Akne arr
 • Fine linjer, også rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Bedring av kirurgiske og traumatiske arr
 • Ny, glødende hudoverflate
DermaPen

Behandling med DermaPen

1
DermaPen - Steg 1

Huden blir første renset og deretter blir en bedøvende krem smurt på huden. Denne sitter man med i ca. 25-35 min.

2
DermaPen - Steg 2

Deretter blir man behandlet med DermaPen på det aktuelle behandlings-området med en tilpasset nåledybde i forhold til problem/hudområde og ønsket resultat.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrentrød) i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du vil ikke flasse, bli sår o.l. Vi anbefaler du bruker solfaktor og unngår soling en periode etter behandlingen.

En ansikts-behandling tar mellom 35 og 45 minutter

Effekten inntrer gradvis etter hver behandling, og en kur på 3-5 behandlinger med 8-12 ukers intervaller gir vanligvis de beste resultatene, avhengig av din huds-problem og utgangspunkt.

Etter dette anbefales det for de aller fleste; 1-2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatet. Et mer eksakt behandlings-forløp vet vi etter en konsultasjon og hvilket utgangspunkt din hudens tilstand er i.

Etter behandlingen

Tilhelingstiden etter en gjennomført behandling er relativt kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hovet i opp til 5-8 dager. Etter 48 timer kan du påføre Make Up som vanlig. Reaksjon på behandlingen er ulik fra person til person er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse. Mer informasjon om dette gis ved en konsoultasjon. Nb! I 1. behandling setter vi av 15 min. til en konsultasjon.
For at du skal oppnå et langsiktig bra resultat er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

Er det noen som ikke kan behandles?

Vi utfører dessverre ikke denne behandlingen på de med:

 • Pågående akne
 • Betennelse i huden
 • Eksem
 • Rosacea/dermatitis
 • Gravide/ammende

Hva koster en behandling med DermaPen?

Dermapen er en avensert form for microneedling. Hudforbedring uten kirugi. Vi benytter en liten maskin med sterile nåler. Det lages tusenvis av små stikk i huden hvor ulike serum trenger ned. Denne behandlingen stimulerer til reperasjon av celler, og økt kollagenproduksjon. Du vil være noe rød første døgnet, men kan bruke make-up dagen etter.

Noen av hudindikasjonene:

Hyperpigmentering
Store porer
Strekkmerker
Arr ( akne, kirurgiske, brannskader )
LINJER OG RYNKER
Slapp og ujevn hud
Rosacea
m.m…
Dermapen klassisk – 45 min2700,- Bestill time
Kur 4 behandlinger9000,-
Kur 6 behandlinger13500,-
Mesoterapi
En vitaminboost for huden hvor vi kombinerer ulike serum som glatter ut, strammer, gir glød, reduserer pigmenter med mer. Her finnes det et godt utvalg av spesialserum som injiseres med microstikk i huden. Vi gjør en nøye vurdering av huden og området som skal behandles, og bruker ulike serum til ulike områder. Du vil merke forskjell allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur for optimalt resultat.
Dermapen klassisk + Mesoterapi – 60 minFra 3500,-Bestill time
Kur 4 behandlinger11000,-
Kur 6 behandlinger16000,-