Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

OBAGI BLUE PEEL – ZO CONTROLLED DEPTH PEEL – ZO 3 STEP PEEL

Veien til en sunnere hud

Blue Peel

Obagi Blue Peel er en av kjendisenes favorittbehandlinger for en vakker og ungdommelig hud.
Obagi Blue Peel - Medisinsk Hudklinikk
Obagi Blue Peel - Medisinsk Hudklinikk

Obagi Blue Peel er en effektiv og sikker måte å forbedre hudens sunnhet ytterligere. Peeling gir huden et yngre og friskere utsende fordi den stimulere kollagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Gammel og ødelagt hud blir effektivt fjernet og erstattet med nye, sunne hudceller slik at huden får tilbake sin klarhet og fasthet. Rynker, arr og pigmentflekker reduseres.

Obagi Blue Peel – Peeling gjør ikke huden tynnere.

Obagi Blue Peel er spesielt effektiv mot:

 • Slapp hud
 • Store porer
 • Akne
 • Ujevn hudtone
 • Fine linjer og rynker

I forkant av Obagi Blue Peel anbefales det å bruke Obagi Nu-derm kremprogram i minimum 6 uker. Da øker blodsirkulasjonen og dette bidrar til raskere tilhelning.

Obagi Blue Peel Behandlig - Medisinsk Hudklinikk
Obagi Blue Peel Behandlig - Medisinsk Hudklinikk

Obagi Blue Peel består av en blå base, derav navnet, som er utviklet for å kontrollere penetrasjonen av trikloredikksyre (TCA). Peelen utføres på klinikk og kan skreddersys til alle hudtyper. Under selve peelen oppstår en brennende følelse som varer noen minutter. Etter peelen kan huden hovne opp noen dager. Deretter dannes en maske, som etter hvert ”sprekker” og faller av. Da kommer den nye, sunne huden frem. Den forventede tilhelningstiden ved standard Blue Peel er mellom 1 til 2 uker.

OBAGI BLUE PEEL – EN DYPERE PEELING AV ANSIKTET

Etter en Obagi Blue Peel behandling

Etter Blue peel kan huden hovne opp og føles noe stiv og stram, men uten smerte. Det tar en til to uker før sårene etter peelingen er grodd, og du kan bruke sminke som normalt igjen. I denne perioden er det viktig at du lar de løse hudflakene som oppstår ifred. Ikke riv eller dra i dem.
Etter Blue Peel behandlingen ser huden som normalt bra ut etter to uker og man kan fortsette med kremprogrammet igjen.

Et område som er peelet skal ikke utsettes for soling, du må alltid bruke høy solfakto

Hva koster en Obagi Blue Peel behandling?

En dyp peel som designes etter hver enkelt hud og hva man ønsker å oppnå. Krever ca 14 dager før huden normaliseres.
Obagi blue peel11000,-Bestill time
Obagi blue peel - Konsultasjon (obligatorisk før en behandling)850,-Bestill time

ZO Medical - Medisinsk peeling

ZO Medical er en ny kjemisk peeling behandling fra ZO Skin Health som er utviklet for behandling av solskadet hud, linjer og ujevnheter i huden, porer, små rynker og akne.

ZO Medical er utviklet til å kunne passe for alle ulike hudtyper og hudfarger.
Behandlingen kommer i to varianter, ZO controlled Depth Peel og ZO 3 – Step Peel.

ZO Controlled Depth Peel

ZO Controlled Depth Peel er en avansert peel som gjenoppbygger huden I dybden, designet for å stramme opp og fornye huden. Behandlingen bidrar til vesentlig bedring av dypere linjer og rynker, fargeforskjeller i huden og en glattere hudstruktur, inkludert arr. For optimale resultater skal huden forbehandles i 6 uker med et tilrettelagt kremprogram for din hud med produkter fra ZO Medical.

ZO Controlled Depth Peel anvender Trikloreddiksyre ( TCA ) blandet med en base som gjør det mulig å tilpasse peelens dybde til din hudtilstand. Flassing, rødhet og irritasjon er normalt i etterkant og kan vare opptil 1-2 uker. Behandlingen er egnet for de fleste hudtyper.

Gode resultater oppnås etter en behandling, men for enkelte hudtilstander kan det være nødvendig med 2-3 peelinger gjentatt med 2-3 måneders mellomrom for maksimale resultater.

ZO Controlled Depth Peel er spesielt effektiv mot:

 • Dype linjer og rynker
 • Fasthet og elastisitet
 • Ujevn hudtone
 • Grov hud med store porer
 • Solskadet hud
 • Kviser og arr
 • Melasma
 • Arr

ZO Controlled Depth Peel - Medisinsk Hudklinikk
ZO Controlled Depth Peel - Medisinsk Hudklinikk

ZO 3 - step Peel

Utviklet av Zein Obagi

i 2015 kom ZO Medical med en ny 3-step Stimulation Peel til Norge og denne er raskt blitt en veldig populær peeling behandling. Peelingen er utviklet av den kjente Dr Zein Obagi. ZO 3-step peel utføres raskt og effektivt og hele prosessen tar ca 20 til 30 minutter. Peelingen kan benyttes både i ansiktet, på halsen, brystet, hender og til om med på armer og bena!

Peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger

Resultatet er synlig kun etter bare en behandling og du har under 5-7 dager “nedetid” med litt flassing og rødhet. Det er vanlig at huden er litt rød som ved lett solforbrenning. Huden vil gjerne også føles litt tørr de første dagene. Etter noen dager kan man bruke make up som normalt. For deg med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 3-4 uker mellomrom. Etter dag 3-4 vil huden begynne å flasse av, og ny frisk hud vil dukke opp bak den gamle døde huden.

ZO 3 - step Peel
3 STEP PEEL med Dr. Zein Obagi informasjonsvideo

Før en ZO 3-step peel må huden forbehandles minst 6 uker med et skreddersydd hudprogram fra ZO Medical i minimum 4 uker før behandlingen. Det er aktive kremer du bruker hjemme for et bedre og tryggere resultat av 3 Step peel.

Peelingen kan kun utføres av godkjente medisinsk personell.
1

ZO 3 step Peel

Steg 1: I første steg av behandlingen påfører man salisylsyre (17 %), TCA (10 %) og melkesyre (5%). Dette er en lett og overfladisk peel som har effekt på det ytterste hudlaget.

2

ZO 3 step Peel

Steg 2: I neste steg påføres en Retionl krem. Det første steget av behandlingen med den overfladiske peelingen gjør nå at Retinol kremen kan virke dypere i huden. Steg 2 i behandlingen stimulerer nye hudceller og økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen som gir huden økt spenst, styrke og elastisitet.

3

ZO 3 step Peel

Steg 3: Ved den siste fasen i behandlingen påføres en beskyttende krem som fjerner hudkjemikaliene og gjenoppretter fuktighetsballansen i huden. Kreme inneholder også stoffer som stimulerer til økt produksjon av det vannbindende stoffet hyaluronsyre og økt produksjon av collagen.

Hva koster en ZO 3 - step Peel behandling?

Medium dyp peel som krever forbehandling av kremer i minimum 6 uker. Denne peelen bedrer sluttresutatet av kremprogrammet. Egner seg for;

Akne
Melasma
Solskader
Fine linjer
Grov hud
Store porer
Passer for alle hudtyper og hudfarger, utføres raskt og enkelt. Du vil gjennomgå en flassing av all hud i ansiktet, men vanligvis er huden helt normalisert etter 5-6 dager. Kan utføres hver mnd om ønskelig.
Obagi 3-step peel5500,-Bestill time