Last ned vår app
Last ned vår APP
Last ned vår APP
 

PRISER

Dette er en samlet oversikt over alle våre priser og behandlinger. Denne listen blir løpende oppdatert.

Priser oppdatert 10.01.18

Nb! Avbestilling senest 48 timer i forveien. Ved manglende avbestilling pålegges et gebyr på 400,- Ved manglende oppmøte, pålegges et gebyr på 50% av behandlingen.

KONSULTASJON

Konsultasjon med kosmetisk sykepleier eller plastikkirurg

KONSULTASJON

Konsultasjon med sykepleier
av huden med oppsett av medisinsk kremprogram, plan og oppfølging
fra 325,-Bestill time
Coolsculpting konsultasjon med oppsett av plan og oppfølging. Ca 1 timeGratisBestill time

HUDBEHANDLINGER - DR SHRAMMECK

Medisinske hudpleiebehandlinger med og uten produkter fra Dr Shrammeck

GREEN PEEL FRESH UP

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Vi anbefaler hjemmeprodukter min de 5 – 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 130,-, Herbal care Lotion kr 130,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-.
Green Peel fresh up – 45 min1290,-Bestill time

GREEN PEEL ENERGY

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Vi anbefaler hjemmeprodukter min de 5 – 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 130,-, Herbal care Lotion kr 130,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 195,-.
Green Peel Energy – 60 min1490,-Bestill time

GREEN PEEL CLASSIC

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.
Produkter

HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 410,-
SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml Kr 530,-
BLEMISH BALM 30 ml Kr 498,-
OPTIMUM PROTECTION SPF 20, 75 ml Kr 449,-
FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS

7 DAGERS AMPULLE KUR ‘HERBAL ACTIVE’ Kr 530,-
Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke ute. En effektfull reparerende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten; 30 ml Kr 620,- 50 ml kr 830,-.
Green Peel Classic -2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom .2500,-Bestill time
4 Hjemme produkter1887,-
2×60 min + hjemmeprodukter totalt4387,-

GREEN PEEL TIME CONTROL LIFT TREATMENT - DR SCHRAMMEK'S SIGNATURBEHANDLING

GREEN PEEL TIME CONTROL LIFT TREATMENT - Dr.SCHRAMMEK'S SIGNATURBEHANDLING

EN 90 MIN FORFRISKENDE FERIE. DEN PERFEKTE GAVE SOM GIR FØLELSEN AV Å BLI SATT PRIS
Ikke noe stress – ikke hastverk. Den effektive GREEN PEEL FRESH UP kombineres med TIME CONTROL PRODUKTENE, de aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek – i en og samme behandling. Grundig rens, HØYKONSENTRERT NÆRING, nydelig MASSASJE og maske med UTSØKTE INGREDIENSER. En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten av alle DE MEST KRAFTFULLE ANTIRYNKE INGREDIENSER som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til.

Den perfekte gave som gir følelsen av å bli satt pris på.
#PARTYPEEL #OPTIMALE ANTIRYNKE #ANTIRYNKE
Green Peel Time Control Lift Treatment – ca 90 min.1990,-Bestill time

RELAX

Beroliger sensitiv, irritert eller sart hud. Urtebehandlingen balanserer huden, er fuktighetsgivende og styrker hudbarrieren.
Relax – 45 min.1490,-Bestill time

EYE CONTOUR TREATMENT

Green peel eye contour treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke micro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjon. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.
Eye contour tratment – 40 min.1290,-Bestill time

SPESIALBEHANDLINGER FRA DR SHRAMMECK

Vi har også andre spesialbehandlinger fra Dr Shrammeck

  • sensitiv hud
  • etter cellegift
  • rosacea
  • individuell tilpasset behandling

…spør oss om priser og evt konsutasjon i forkant.

KONTAKT

HUDBEHANDLINGER - OBAGI

Medisinske hudpleiebehandlinger med og uten produkter fra DR OBAGI

ZO STIMULATION PEEL

Bidrar til fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker.
Våre hudspesialister har lang erfaring og utdanning innen hudfornyelse. Vi behandler acne, acne arr, pigmentforandringer, fortykket og solskadet hud, linjer og rynker. Vi benytter kjemiske peelinger og oppnår fantastiske resultater innen hudfornyelse.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller i det ytterste hudlaget ved å benytte virkestoffer som har lavere pH-verdi enn huden selv. Dette fremmer frisk, ren og sunn hud. Under selve behandlingen, som tar ca 30 minutter, føles en lett pirring og svie. Dette er helt normalt og varer som regel bare noen få minutter. En lett rødme etter behandlingen er også normalt.
ZO Stimulation Peel (kjemisk peeling) – 40min1490,-Bestill time
ZO Stimulation Peel X 4 behandlinger4800,-

ZO BLEMISH & OIL CONTROL TREATMENT

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens med utklemming, inkludert ZO stimulation peel, hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakke massasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser.

Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.
ZO Blemish & Oil Control Treatment -60 min1990,-Bestill time

ZO SKIN BRIGHTENING TREATMENT

Obagi Signature behandling er en luksuriøs behandling, inkludert ZO stimulation peel, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmende, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag
Zo Skin Brightening treatment (Red Carpet Treatment) – 60 min2250,-Bestill time

ZO ULTRA HYDRATION TREATMENT

Dette er en stimulerende og fuktgivende behandling som forebygger linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart . Innledes med ZO stimulation peel med etterfølgende ansikt- og nakkemassasje som utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, stresset og sensitivisert hud.
Zo Ultra Hydration Treatment – 50 min1690,-Bestill time

ZO HYDRA FILL UP

SOS-behandling for en dehydrert , tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.
Zo Hydra Fill Up – 25 min850,-Bestill time

ZO BRIGHT UP

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering vil fjerne døde hudceller og skin brightening sheet maske vil virke fuktighetsgivende, oppstrammende og gi huden ny glød.
Zo Bright Up – 25 min900,-Bestill time

ZO CLEAR UP

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utklemming vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarer hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.
Zo Clear Up – 50 min1200,-Bestill time

MEDISINSKE PEELINGER

Kjemisk Peelinger /Peelinger fra Obagi og andre merker

OBAGI 3-STEP PEEL

Medium dyp peel som krever forbehandling av kremer i minimum 6 uker. Denne peelen bedrer sluttresutatet av kremprogrammet. Egner seg for;

Akne
Melasma
Solskader
Fine linjer
Grov hud
Store porer
Passer for alle hudtyper og hudfarger, utføres raskt og enkelt. Du vil gjennomgå en flassing av all hud i ansiktet, men vanligvis er huden helt normalisert etter 5-6 dager. Kan utføres hver mnd om ønskelig.
Obagi 3-step peel5500,-Bestill time

OBAGI BLUE PEEL

En dyp peel som designes etter hver enkelt hud og hva man ønsker å oppnå. Krever ca 14 dager før huden normaliseres.
Obagi blue peel11000,-Bestill time
Obagi blue peel - Konsultasjon (obligatorisk før en behandling)850,-Bestill time

MILDE PEELINGER

Vi har ulike peeler som er milde, og ikke nødvendigvis krever noen form for forbehandling. Vi vurderer hvilken peel som passer best for din hud og ditt ønske.
Milde peelingerFra 2500,-Bestill time

HYDRAFACIAL

Den mest komplette hudbehandling

HYDRAFACIAL KLASSISK

Dyprens, kjemisk peeling, hudsliping og inslusing av fukt og antioksidanter.
I denne behandlingen benytter vi en maskin som gir deg 4 behandlinger i ett. Den passer for alle hudtyper, og du vil føle at huden blir ren,glatt og med en utrolig glød! Reduserer fine linjer, normalisering av fet hud, mindre porer, jevnere glans og hudtone, gjenoppretting av fukt og elastisitet,samt reduksjon av hyperpigmenteringer.
For de med spesifikke problemer som nevnt ovenfor, anbefales en serie på 4 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom.

Vedlikeholdes med 1 behandling i mnd.
Hydrafacial klassisk – 45 min1490,-Bestill time

HYDRAFACIAL SPESIAL

i tillegg til en klassisk hydrafacial vil vi her tilpasse vi en spesialmaske som øker effekten ytterligere, det være seg acne, tørr og gusten hud, solskader eller linjer og rynker.
Hydrafacial Spesial – 60 min1840,-Bestill time

HYDRAFACIAL LUXUS

Her får du en klassisk og spesial inkludert i en behandling hvor vi i tillegg sluser inn et meget virksomt antirynkeserum ( dermabuilder ) i dype og fine linjer for et umiddelbart resultat, samtidig som effekten vil øke de neste dagene.
Hydrafacial luxus – 60 min2100,-Bestill time

DERMAPEN

Dermapen er en avensert form for microneedling

DERMAPEN KLASSISK

Dermapen er en avensert form for microneedling. Hudforbedring uten kirugi. Vi benytter en liten maskin med sterile nåler. Det lages tusenvis av små stikk i huden hvor ulike serum trenger ned. Denne behandlingen stimulerer til reperasjon av celler, og økt kollagenproduksjon. Du vil være noe rød første døgnet, men kan bruke make-up dagen etter.

Noen av hudindikasjonene:

Hyperpigmentering
Store porer
Strekkmerker
Arr ( akne, kirurgiske, brannskader )
LINJER OG RYNKER
Slapp og ujevn hud
Rosacea
m.m…
Dermapen klassisk – 45 min2700,- Bestill time
Kur 4 behandlinger9000,-
Kur 6 behandlinger13500,-

DERMAPEN KLASSISK + MESOTERAPI

Mesoterapi
En vitaminboost for huden hvor vi kombinerer ulike serum som glatter ut, strammer, gir glød, reduserer pigmenter med mer. Her finnes det et godt utvalg av spesialserum som injiseres med microstikk i huden. Vi gjør en nøye vurdering av huden og området som skal behandles, og bruker ulike serum til ulike områder. Du vil merke forskjell allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur for optimalt resultat.
Dermapen klassisk + Mesoterapi – 60 minFra 3500,-Bestill time
Kur 4 behandlinger11000,-
Kur 6 behandlinger16000,-

MESOTERAPI

En vitaminboost for huden

MESOTERAPI

En vitaminboost for huden hvor vi kombinerer ulike serum som glatter ut, strammer, gir glød, reduserer pigmenter med mer. Her finnes det et godt utvalg av spesialserum som injiseres med microstikk i huden. Vi gjør en nøye vurdering av huden og området som skal behandles, og bruker ulike serum til ulike områder. Du vil merke forskjell allerede etter første behandling, men vi anbefaler en kur for optimalt resultat.
Mesoterapi – 30 min.Fra 2500,-Bestill time

RYNKEBEHANDLING / MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJON

Injeksjon for å behandle rynker

RYNKEBEHANDLING / MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJON

I svært små og fortynnede doser kan muskelavslappende injeksjon brukes for å glatte ut fine linjer og rynker. I tillegg har behandlingen god effekt på overdreven svette i armhuler, hender og føtter.
Et område1500,-Bestill time
Tilleggsområde1500,-Bestill time
Svettebehandlinger under armer5500,-Bestill time
Kjevespenninger4900,-Bestill time
Gummismile2500,-Bestill time
MigrenebehandlingFra 6000,-Bestill time

RESTYLANE / JUVEDERM

VI HAR EN AV NORGES FÅ KLINISKE SPESIALISTER PÅ DETTE OMRÅDET

RESTYLANE / JUVEDERM

Alle behandlinger utføres av helsepersonell med lang erfaring.
Vi har en av norges få kliniske spesialister på dette området. Sissel Busch Restylane ID 2017- Trained Restylane Master
1.mlFra 3500,-Bestill time
Restylane/ Juvederm leppebehandlingFra 2800,-Bestill time
Skinnbooster5000,-Bestill time
Skinnbooster - kur à 3 stk12000,-Bestill time

KROPPSBEHANDLINGER

COOLSCULPTING – FRYS VEKK FETT UTEN KIRUGI

COOLSCULPTING

Coolsculpting er en trygg og effektiv metode for å bli kvitt uøsket fett – uten kirugi og med varig effekt.
CoolsculptingFra 6000,-Bestill time
Konsultasjon med kosmetisk sykepleierGratisBestill time

CELLULITEBEHANDLING

Bli kvitt uønskede cellulitter! Vi har løsningen for en strammere og penere hud!

CELLULITEBEHANDLING

Vi benytter en AWT maskin ( acustic wave therapy ) som gir en kraftig, lokal behandling av problemområdet. Hva er AWT?
AWT er en trykk-/ og sjokkbølgeterapi som produserer akustiske lydbølger inn i vevet. Dette gjøres med et apparat som sender høyfrekvent/raske små slag inn mot huden. Støtene forplanter seg videre ned i vevet, muskler og bein. Bryter bl.a. ned skadet vev på en slik måte at når det tilheles blir det sterkere enn det var før behandlingen. Behandlingen er rask, meget effektiv og i mange tilfeller et godt alternativ til kirurgi. Behandlingen kan være noe ubehagelig i begynnelsen, men er forbigående. Den har ingen bieffekter.
En behandling1490,-Bestill time
Kur på 10 behandlinger11500,-

LASER

Behandlinger med laser; Blodkar, kar, neglsopp, div. utvekseter & hårfjerning med laser

LASERBEHANDLINGER

Behandlinger med laser; Blodkar, kar, neglsopp, div. utvekseter & hårfjerning med laser
Blodkar på ben2500,-Bestill time
Blodkar i ansikt, kinn1600,-Bestill time
Enkelte karFra 1200,-Bestill time
Blodkar hals – decolletage2000,-Bestill time
Neglesopp850,-Bestill time
Div. utveksterFra 850,-Bestill time
PigmentflekkFra 850,-Bestill time

HÅRFJERNING MED LASER

Å fjerne uønsket hårvekst med laser er en trygg måte å bli hårfri på
Ansikt2500,-Bestill time
Overleppe1150,-Bestill time
Hake1150,-Bestill time
Hake og overleppe1690,-Bestill time
Armhuler1690,-Bestill time
Bikini1690,-Bestill time
Bikini (+Braz)1990,-Bestill time
Bikini og armhuler2990,-Bestill time
Hele ben3790,-Bestill time
Legger2790,-Bestill time
Rygg u/Skuldre3490,-Bestill time
Rygg inkl. skuldre4490,-Bestill time
Brystvorte kvinne850,-Bestill time
Bryst menn1990,-Bestill time
Mage mann1990,-Bestill time
Mage og brystkasse mann3600,-Bestill time
Navle kvinne850,-Bestill time

SEMIPERMANENT MAKE-UP

Microblading / hårpåtegning (Nb! for å bestille, ta kontakt på tlf/mail)

SEMIPERMANENT MAKE-UP

Microblading / hårpåtegning
Øyenbryn, inkl. etterfyll innen 2 mnd5000,-
Eyeliner inkl. etterfyll innen 2 mnd5000,-

KIRURGI

Øyelokkoperasjon, utstående ører, småkirurgi, føflekker, utvekster (Nb! for å bestille, ta kontakt på tlf/mail)

KIRURGI

Øyelokkoperasjon, utstående ører, småkirurgi, føflekker, utvekster
Konsultasjon av plastikkirurg850,-
Øyelokkoperasjon14000,-
Utstående ørerFra 13000,-
SmåkirurgiFra 2800,-
Fjerne inntil 3 føflekker, (sendes til sykehuset innlandet)2800,-

TANNBLEKING

Rask og effektiv tannbleking med blått lys

TANNBLEKING

Rask og effektiv tannbleking med blått lys
Rask og effektiv tannbleking med blått lys 45 min1450,-Bestill time

VOKS

Hårfjerning med voks

VOKS

Hårfjerning med voks
Legger400,-Bestill time
Lår450,-Bestill time
Hele ben650,-Bestill time
Rygg650,-Bestill time
Rygg inkl. skuldre750,-Bestill time
Armer450,-Bestill time
Overleppe200,-Bestill time
Overleppe og hake250,-Bestill time

VIPPER OG BRYN

Farging og napping av vipper og bryn

VIPPER OG BRYN

Farging og napping av vipper og bryn
Farging av vipper og bryn450,-Bestill time
Inkludert napping500,-Bestill time

SCLEROSERING

Sclerosering av årer på ben

SCLEROSERING

Sclerosering av årer på ben
Sclerosering av årer på ben. NB! husk støttestrømperfra 2500,-Bestill time